Brillebjørn feirer jul nrk

Brillebjørn feirer jul – NRK TV

20. des. 2021 — Norges bidrag i en nordisk utveksling av små novellefilmer for barn. Lykke er. Hva er lykke? Det får du kanskje vite i det lille programmet her.

Brillebjørn feirer jul – NRK TV

25. des. 2021 — Brillebjørn feirer jul. Johannes skal besøke bestemor før jul og der oppdager han det ikke er noen tegn til nisseaktivitet.

Brillebjørn feirer jul – 25. des. 2021 kl. 01:00 – NRK TV

25. des. 2021 — Brillebjørn feirer jul. Johannes skal besøke bestemor før jul og der oppdager han det ikke er noen tegn til nisseaktivitet.

Brillebjørn feirer jul – NRK Super

Johannes finner ingen spor fra nissen og er redd det ikke blir en ordentlig jul. Johannes og Brillebjørn gjør alt de kan for å sikre nissebesøk.

Brillebjørn feirer jul – NRK Super

25. des. 2021 — Johannes skal besøke bestemor før jul og der oppdager han det ikke er noen tegn … Blir det ordentlig jul i år? … Brillebjørn feirer jul.

Brillebjørn feirer jul – NRK P3

Brillebjørn feirer jul « NRK Filmpolitiet – alt om film, spill og tv-serier

4. nov. 2021 — NOVEMBER 2021: Brillebjørn har vært en populær figur på NRK Super og to tidligere kinofilmer, så det er ikke rart at han dukker opp igjen, nå i …

Hjertevarm julestemning for de aller yngste.

Brillebjørn feirer jul – 2020 – Filmweb

Filmpolitiet, NRK P3 · Fædrelandsvennen · Kinomagasinet · Stavanger Aftenblad. Anmeldelser. Foreløpig har ingen anmeldt Brillebjørn feirer jul. Se flere.

De minste barnas favorittbjørn er endelig tilbake på kino – og nå skal han feire jul!

Brillebjørn feirer jul – Strømme online – TV-guide

Brillebjørn feirer jul – Strømme online | TV Guide

Brillebjørn feirer jul. Når Johannes ikke finner noen spor fra nissen i nisseverkstedet blir han bekymret for at det kanskje ikke blir en ordent… Les mer …

Når Johannes ikke finner noen spor fra nissen i nisseverkstedet blir han bekymret for at det kanskje ikke blir en ordentlig jul i år. Det kan ikke Johannes risikere, så han og Brillebjørn gjør alt de kan for at nissen besøker dem på julaften.

Keywords: brillebjørn feirer jul nrk