Espen aas nrk gift med

Espen Aas – Wikipedia

Espen Aas – Wikipedia

Espen Aas (født 31. mai 1973) er en norsk journalist i NRK. Han arbeider som programleder i TV- og radioprogrammet Dagsnytt 18, og var NRKs korrespondent i …

Espen Aas: – Klar beskjed fra seer: – Søk hjelp – Dagbladet

Espen Aas: – Klar beskjed fra seer: – Søk hjelp

27. okt. 2021 — Forfatter og journalist Espen Aas (48) er godt kjent for de fleste som programleder i «Dagsnytt 18» og «Dagsrevyen» på NRK.

«Dagsrevyen»s Espen Aas mottok en mystisk pakke på jobb.

Siden 2013 har Espen Aas vært stemmen fra London for NRK

7. aug. 2017 — Siden 2013 har Espen Aas vært stemmen fra London for NRK – og han har elsket hvert sekund. Nå blir han politisk reporter og supervikar på …

Deler sitt tilbaketrukne liv med verden – Urix – NRK

30. okt. 2016 — Foto: Espen Aas / NRK. i tillegg til å treffe kjæresten Helen fra en av nabogårdene. De er i dag gift og har tre barn.

Espen Aas (@nrkesp1) • Instagram photos and videos

Espen Aas. Programleder i #dax18 , tidligere politisk reporter og London-korrespondent for NRK. Skrevet bok om alle Londons tube-stasjoner. www.nrk.no.

Å løpe med harehjerte – Journalisten

Å løpe med harehjerte

20. okt. 2014 — En avstemning som bød på testing av arbeidskapasiteten til Helle Skjervold og Espen Aas. Aftenpostens og NRKs korrespondenter i London.

LONDON: Visst er det et privilegium å være korrespondent. Men å tro det holder å lese Daily Mail er naivt, mener Aftenpostens og NRKs korrer i London.

Prinsefødsel på «første» arbeidsdag – Journalisten

Prinsefødsel på «første» arbeidsdag

10. okt. 2014 — Espen Aas rakk så vidt å ta imot flyttelasset før han tok til på den nye jobben som NRKs korrespondent i London. Foto: NRK.

NRKs nye London-korrespondent måtte ta i mot flyttelasset før han gikk på direkten.

Espen Aas: – Jobben min er mer enn slags tilstand

15. apr. 2022 — Torsdag flyttet Jonas Johannessen (26) fra Arendal inn i NRKs gaminghus LL35 i Oslo. Medier24 19.02.2023 …

Keywords: espen aas nrk gift med, espen aas nrk