Finn skårderud promille

– To glass vin gjør deg helt normal … – NRK

15. jul. 2001 — Psykiater Finn Skårderud har gått ett skritt videre. … Du trenger et par glass før du har drukket deg opp til null i sosial promille.

Filmen «Et glass til» bygger på en teori om at vi kan fungere …

Filmen «Et glass til» bygger på en teori om at vi kan fungere bedre med en promille på 0,5. Stemmer det?

15. okt. 2020 — Teorien er forbundet med den norske psykiateren Finn Skårderud, … Ideen er mer om vi ville fungere bedre med en promille på 0,5.

Litt alkohol kan gjøre oss litt mer kreative og løsslupne, sier to forskere. Men det er fortsatt ikke en god idé å drikke hver dag.

Her bor mannen bak teorien i Oscar-vinneren «Et glass til»

26. apr. 2021 — Filmen tar nemlig for seg psykiater Finn Skårderuds teori om at alle er født med en halv promille for lite. – Jeg synes det er aldeles strålende …

– Jeg skal være forsiktig med å ta æren for noe av filmen, men jeg står på rulleteksten. Og jeg har i hvert fall vært en bidragsyter med en idé, sier psykiater Finn Skårderud, som bor på en gammel husmannsplass ved Sognsvann.

Psykiater: – Noen bruker alkohol som sosialt glidemiddel – TV2

Psykiater: – Noen bruker alkohol som sosialt glidemiddel

2. mai 2021 — Nå viser det seg at den norske psykiateren, Finn Skårderud, langt fra har en teori om at mennesket er født med 0,5 promille for lite, og h.

Et feilsitat fra den norske psykiateren Finn Skårderud, ble til en Oscar-vinnende film. Nå forteller han om meningen bak utspillet, og hvordan alkohol påvirker oss.

Finn Skårderuds teori om promille – Psykologisk.no

Finn Skårderuds teori om promille

Finn Skårderuds teori om promille. Ånden i flasken. Alle artikler er vist. Ingen flere artikler å vise. Meld deg på nyhetsbrev fra Psykologisk.no. Email.

Ånden i flasken – Psykologisk.no

Ånden i flasken

30. okt. 2020 — … gymnaslederne i filmen Et glass til tester ut «Finn Skårderuds teori» om at mennesket er født med minus null komma fem i promille.

To glass vin gjør deg nok ikke normal – Dagbladet

To glass vin gjør deg nok ikke normal

11. okt. 2016 — IKKE LØSNINGEN: Psykiater og forfatter Finn Skårderud avviser at han … og slett kommer av at det er født med rundt minus 0,5 i promille.

Kjent psykiater avviser budskapet i en av Norges mest delte saker noensinne.

Filmen «Et glass til» bygger på teorien om at mennesket …

Alkohol, Ekstrovert | Filmen «Et glass til» bygger på teorien om at mennesket fungerer best med 0,5 i promille. Dette sier ekspertene

17. okt. 2020 — – Han mener at mennesket er født med en halv promille for lite. Den misforståtte «teorien» er psykiater Finn Skårderud sin. Det vil si; han har …

– Du blir bedre i small talk, og tenker at «sannelig har jeg blitt mer sjarmerende», sier psykologiprofessor. Men fungerer vi egentlig best med en halv i promille?

Finn Skårderud-utsagn om promille er blitt til en hel spillefilm

Finn Skårderud-utsagn om promille er blitt til en hel spillefilm – Morgenbladet

23. okt. 2020 — Finn Skårderud-utsagn om promille er blitt til en hel spillefilm. Et glass til er en underholdende bagatell som synger (om) alkoholens pris.

Et glass til er en underholdende bagatell som synger (om) alkoholens pris.

Tenk om det var sant – en blogg om å stå i spagaten – Akan.no

Tenk om det var sant – en blogg om å stå i spagaten | Akan.no

12. mai 2021 — Utgangspunktet for denne filmen var Finn Skårderuds påståtte teori om at vi er født med minus 0.5 i promille. Hvis vi fra naturens side …

Keywords: finn skårderud promille, finn skårderud alkohol, finn skårderud teori, finn skårderuds promille