Guide til Vinmonopolet og Amfi Raufoss – Åpningstider og Butikker

Hvis du er en vinelsker eller bare trenger å handle alkoholholdige drikkevarer, er Vinmonopolet det beste stedet å besøke. Flere Vinmonopol-butikker ligger i ulike deler av landet, og en av dem befinner seg i Raufoss. I tillegg til Vinmonopolet kan Amfi Raufoss også tilby et utvalg av butikker for deg som ønsker å handle andre varer. I denne guiden vil vi utforske åpningstidene og butikkene på Vinmonopolet og Amfi Raufoss.

Vinmonopolet Raufoss

Vinmonopolet på Raufoss er et flott sted for vin- og brennevinentusiaster. Her kan du finne et bredt utvalg av viner, øl, brennevin og alkoholfrie alternativer. Butikken tilbyr også ulike tilbehør og gavepakker for spesielle anledninger. Enten du planlegger en fest eller ønsker å nyte en god flaske vin hjemme, vil du finne det du trenger på Vinmonopolet Raufoss.

Åpningstider

Her er åpningstidene til Vinmonopolet Raufoss:

Dag Åpningstid
Mandag 10:00 – 18:00
Tirsdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 15:00

Vinmonopolet Raufoss er åpent fra mandag til fredag fra kl. 10:00 til 18:00, og på lørdager fra kl. 10:00 til 15:00. Butikken er stengt på søndager.

Amfi Raufoss

Amfi Raufoss er et populært kjøpesenter som tilbyr et bredt utvalg av butikker og tjenester. Her kan du finne alt fra dagligvarer til mote og elektronikk. Kjøpesenteret har også flere spisesteder og kafeer, slik at du kan ta en pause fra shoppingen og nyte et måltid eller en kopp kaffe.

Butikker

Amfi Raufoss har mange butikker som dekker ulike behov. Her er noen av butikkene du kan finne på Amfi Raufoss:

  • Coop Mega
  • H&M
  • Clas Ohlson
  • Europris
  • Boots Apotek
  • Jernia

I tillegg til disse butikkene, finnes det også en rekke andre butikker som tilbyr klær, sko, tilbehør, elektronikk og mye mer. Uansett hva du trenger, er sjansen stor for at du finner det på Amfi Raufoss.

Åpningstider

Her er åpningstidene for Amfi Raufoss:

Dag Åpningstid
Mandag 10:00 – 20:00
Tirsdag 10:00 – 20:00
Onsdag 10:00 – 20:00
Torsdag 10:00 – 20:00
Fredag 10:00 – 20:00
Lørdag 10:00 – 18:00

Amfi Raufoss er åpent fra mandag til fredag fra kl. 10:00 til 20:00, og på lørdager fra kl. 10:00 til 18:00. Kjøpesenteret er stengt på søndager.

Oppdag Raufoss’ Vinmonopol og Amfi Raufoss

Enten du er på jakt etter den perfekte vinen for en spesiell anledning eller bare ønsker å handle i et variert utvalg av butikker, vil Vinmonopolet Raufoss og Amfi Raufoss oppfylle behovene dine. Sjekk åpningstidene og ta turen til disse flotte destinasjonene i Raufoss for en hyggelig handletur!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Vinmonopolet Raufoss?

Vinmonopolet Raufoss er en butikk som er spesialisert på salg av alkoholholdige drikkevarer i Raufoss. Vinmonopolet Raufoss er en offentlig virksomhet som har et bredt utvalg av vin, brennevin og øl.

Hvor kan jeg finne Vinmonopolet Raufoss?

Vinmonopolet Raufoss ligger på Amfi Raufoss, en kjøpesenter i Raufoss. Du kan enkelt finne Vinmonopolet ved å besøke Amfi Raufoss.

Hva er åpningstidene til Vinmonopolet Raufoss?

Åpningstidene til Vinmonopolet Raufoss kan variere, men vanligvis åpner de fra mandag til fredag fra kl. 10:00 til kl. 18:00, og på lørdager fra kl. 10:00 til kl. 15:00. Vi anbefaler alltid å sjekke de nøyaktige åpningstidene på Vinmonopolets offisielle nettside.

Hvilke produkter selger Vinmonopolet Raufoss?

Vinmonopolet Raufoss selger vin, brennevin og øl av forskjellige sorter og merker. Her kan du finne et stort utvalg av kvalitetsalkoholholdige drikkevarer både fra inn- og utland.

Er det andre butikker på Amfi Raufoss?

Ja, Amfi Raufoss har flere butikker i tillegg til Vinmonopolet, som dekker ulike behov og kategorier. Utover Vinmonopolet kan du finne klær- og skobutikker, dagligvarebutikker, restauranter og mye mer på Amfi Raufoss.

Hva er åpningstidene til Amfi Raufoss?

Åpningstidene til Amfi Raufoss kan variere for hver butikk, men vanligvis åpner kjøpesenteret mandag til fredag fra kl. 10:00 til kl. 19:00 og på lørdager fra kl. 10:00 til kl. 16:00. Det er alltid lurt å dobbeltsjekke åpningstidene for hver butikk på Amfi Raufoss’ nettside.

Kan jeg parkere ved Amfi Raufoss?

Ja, Amfi Raufoss har tilgjengelig parkering utenfor kjøpesenteret. Du kan parkere bilen din enkelt og gratis mens du handler på Amfi Raufoss.

Er det offentlig transport til Amfi Raufoss?

Ja, det er offentlig transport som knytter Raufoss til Amfi Raufoss. Busser og andre kollektivtransportmidler tar deg enkelt til og fra Amfi Raufoss.

Er det mulig å handle på Amfi Raufoss på søndager?

Amfi Raufoss har vanligvis stengt på søndager, så det er ikke mulig å handle der på disse dagene. Søndager er kjøpesenteret som regel stengt for handel, men noen spesialarrangementer kan gjøre at det åpner.

Hva er det spesielle med Vinmonopolet Raufoss?

Vinmonopolet Raufoss har et variert utvalg av alkoholholdige drikkevarer av høy kvalitet. Du kan finne unike produkter og spesialbestillinger, samt få kyndig veiledning fra ansatte med god kunnskap om vin og drikke.

Artiklen Guide til Vinmonopolet og Amfi Raufoss – Åpningstider og Butikker har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 22 anmeldelser