Nav ansatt drept på jobb

Nav-ansatt ble drept på jobb: «Er det noe vi har gjort på … – VG

Nav-ansatt ble drept på jobb: «Er det noe vi har gjort på Nav Årstad, så er det å gråte» – VG

7. mai 2022 — Nylig begynte hun i ny jobb som etatsdirektør i Bergen kommune, som innebærer at hun nå har ansvar for alle de fem Nav-kontorene i Bergen.

BERGEN (VG) Dagen begynte som en helt vanlig mandag for Nav-leder Hilde Skjelvik Larsen. Men klokken 10.02 skjedde det utenkelige. Inne på et samtalerom gikk en mann til angrep på to ansatte med kniv, mens Larsen og flere ansatte var i nærheten.

Marianne (57) ble drept på jobb – mann dømt til 21 års forvaring

Tiltalt for drap på Nav-ansatt: – Var i kontakt med Nav 102 ganger – VG

30. okt. 2022 — BERGEN (VG) Mannen som er tiltalt for drap og drapsforsøk etter å ha angrepet to ansatte på Nav Årstad i fjor høst, hadde et langt og …

BERGEN (VG) Mannen som er tiltalt for drap og drapsforsøk etter å ha angrepet to ansatte på Nav Årstad i fjor høst, hadde et langt og konfliktfylt forhold til etaten bak seg. Det forteller forsvareren hans, advokat Morten Grimstad, til VG.

– La drapet på mamma få en konsekvens – TV2

19. des. 2022 — Abdella Ahmed Haji (40) møtte opp til en brukersamtale på et Nav kontor i Bergen med kniv i sekken. Nå er han dømt til lovens strengeste …

Faren for vold og trusler er fem ganger høyere i Nav enn i …

Dømt til tvungen psykisk helsevern. En 27 år gammel mann er dømt til tvungen psykisk helsevern etter å ha knivdrept en ansatt ved Nav Grorud august i fjor.

Marianne (57) ble knivdrept på Nav Årstad – Nettavisen

– La drapet på mamma få en konsekvens

29. okt. 2022 — STENGT: NAV Grorud holdt stengt 5. august 2013, etter at en kvinnelig ansatt ble drept på jobb. Foto: Erlend Aas.

Marianne Amundsen (57) dro på jobb, og fikk aldri komme hjem.

Marianne (57) drept på jobb på Nav – Dagbladet

Faren for vold og trusler er fem ganger høyere i Nav enn i arbeidslivet ellers | Fontene.no

21. sep. 2021 — Men så står man ikke løpet ut for å få fulgt opp ordentlig, sier FO-leder Mimmi Kvisvik etter at en Nav-ansatt ble drept på jobb mandag.

– Vold og trusler mot helse- og sosialarbeidere må forebygges systematisk. Ellers risikerer vi at velferdsstatens tjenester ikke klarer å rekruttere og beholde arbeidskraften, sier FO-leder Mimmi Kvisvik.

Lisbeths kollega ble knivdrept på jobb: – Det er kjempetøft å …

Drap, NAV | Marianne (57) ble knivdrept på Nav Årstad

27. sep. 2021 — Marianne Amundsen (57) ble drept på jobb på Nav Årstad. … De etterlatte har valgt å gå ut med navn og bilde av den drepte 57-åringen etter …

Marianne Amundsen (57) ble drept på jobb på Nav Årstad.

NAV-ansatte har opplevd folk si: «det er ikke rart at dere blir …

Marianne drept på Nav – Marianne (57) drept på jobb på Nav

27. sep. 2021 — Det er bistandsadvokat May Britt Løvik som i samråd med familien går ut med navnet på kvinnen som ble drept på jobb på Nav.

Det var avdelingsleder Marianne Amundsen (57) som ble drept i knivangrepet på et Nav-kontor i Bergen forrige uke.

Lisbeths kollega ble knivdrept på jobb: – Det er kjempetøft å høre alle detaljene som kommer nå | FriFagbevegelse

Hvordan kommer man seg tilbake på jobb etter at en kollega er brutalt drept på jobb? Lisbeth Stender forteller at de rundt 200 ansatte på Nav Årstad har …

Denne uken startet rettssaken mot mannen som er tiltalt for å ha knivdrept Marianne Amundsen. Det ripper opp gamle sår hos kollegene.

NAV-ansatte har opplevd folk si: «det er ikke rart at dere blir drept på jobb” – kundeserviceavisen.no

9. mai 2022 — NAV-ansatte har opplevd folk si: «det er ikke rart at dere blir drept på jobb». 20.september 2021 var en sorgens dag for alle ansatte i NAV.

20.september 2021 var en sorgens dag for alle ansatte i NAV. Etter en knivstikking ved NAV Årstad i Bergen, mistet en kvinne livet. Dette er dessverre ikke første gang det har skjedd angrep mot NAV. Hvordan takler man å jobbe i kontaktsenteret under en krise, og hvordan er tiden etterpå?  Kundeserviceavisen tar en prat med direktør for NAV Kontaktsenter, Jørn Torbergsen.

Keywords: nav ansatt drept på jobb