Nav hjelpemiddelsentral bodø

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland – nav.no

Inn- og utlevering av hjelpemidler, lokale rutiner og annen praktisk informasjon. Kurs. Oversikt over kursene til NAV Hjelpemiddelsentral.

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland – nav.no

Varig utlån av hjelpemidler. Hvis ditt behov for hjelpemidler er varig, bistår vi deg med å kontakte riktig instans. Utstyr du har fått permanent fra NAV …

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland, Bodø – 1881.no

Velkommen til NAV Hjelpemiddelsentral Nordlands facebook side. På denne siden deler vi nyheter, aktualiteter og svarer på spørsmål om hjelpemidler,

Tekniske hjelpemidler – Bodø kommune

Kontaktinformasjon for NAV Hjelpemiddelsentral Nordland Bodø, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

For at mennesker med funksjonsnedsettelse skal kunne oppleve deltakelse og mestring i dagliglivet, kan hjelpemidler være et av tiltakene.

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland | Bodø – Facebook

Vi er lokalisert i Bodø og har 70 ansatte som gir tilbud til brukergrupper innenfor områdene bevegelse, syn, hørsel, kommunikasjon, kognisjon, IKT og tolk.

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland, Bodø | bedrift | gulesider.no

Sjekk Nav Hjelpemiddelsentral Nordland in Bodø, Haakon Vii Gate 98 på Cylex og finn ☎ 407 02 …, contact info, ⌚ opening hours.

Tekniker – NAV Hjelpemiddelsentral Nordland – KarriereStart.no

Tekniker – NAV Hjelpemiddelsentral Nordland

NAV Hjelpemiddelsentral Nordland er et ressurs- og kompetansesenter innen tekniske hjelpemidler, tilrettelegging og tolketjenester til hørselshemmede, døve og …

KarriereStart.no – Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.Startsiden for jobb og karriere i Norge.

▷ Nav Hjelpemiddelsentral Nordland, Bodø – Cylex.no

Bedriften Nav Hjelpemiddelsentral Nordland i Bodø i Bodø kommune driver innen bransjen sosialtjenester. Bedriftsdatabasen.no gir deg regnskapsinformasjon, …

Nav jobb Bodø – Februar 2023 – Nye og aktuelle ledige stillinger

Nav Hjelpemiddelsentral Nordland – Sosialtjenester Bodø

Nav Hjelpemiddelsentral Nordland – Sosialtjenester Bodø – 75426700

Bedriften Nav Hjelpemiddelsentral Nordland i Bodø i Bodø kommune driver innen bransjen sosialtjenester. Bedriftsdatabasen.no gir deg regnskapsinformasjon, kart, telefon og adresse.

Keywords: nav hjelpemiddelsentral bodø