Nrk kulturstripa

Kulturstripa – NRK Radio

Kulturstripa. Del. Lytt uten musikk. Vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din. Nyeste episoder.

Vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank,og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din.

Kulturstripa – NRK Radio

Kulturstripa. Del. Lytt med musikk. Vi har hørt og sett det meste av nye serier, podkaster, filmer og musikk – og hjelper deg å velge det som er verdt tiden …

Vi har hørt og sett det meste av nye serier, podkaster, filmer og musikk – og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din!

Kulturstripa TV – NRK TV

29. sep. 2020 — Kulturstripa TV. Bli med inn i radiostudio der vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt …

September 2021 – Kulturstripa – NRK Radio

30. sep. 2021 — Kulturstripa. Del. Lytt uten musikk. Vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din.

Kulturstripa – September 2021

22. november 2021 – Kulturstripa – NRK Radio

22. nov. 2021 — Det skal vi prøve finne ut av når hun gjester Kulturstripa. Hvis du er glad i velspilte gangster-dramaer så har vi en ny favoritt å anbefale …

Linn Ullmann har vært et navn i offentligheten siden hun ble født, men fra slutten av 90-tallet er hun mest kjent som forfatter, etter flere år som kritiker og kulturjournalist. I sin sjuende roman “Jente, 1983” skriver hun om seg selv – eller? Det skal vi prøve finne ut av når hun gjester Kulturstripa. Hvis du er glad i velspilte gangster-dramaer så har vi en ny favoritt å anbefale deg. For Torkil Risan kommer og forteller om den irske serien “Kin”. Og rapperen B-Boy Myhre tar deg med tilbake til da han skulle på skoleball med dobbelt opp med gele i luggen i form av låten “2009”.

16. september 2021 – Kulturstripa – NRK Radio

16. sep. 2021 — Sigvart Dagsland har over 35 år gitt ut over 20 album, men man har aldri måttet vente like lenge som på “Elefanten i rommet” som han slipper …

Sigvart Dagsland har over 35 år gitt ut over 20 album, men man har aldri måttet vente like lenge som på “Elefanten i rommet” som han slipper i morgen. Hvorfor det, hvordan han blir inspirert av Billie Eilish-bror FINNEAS og flere låter fra albumet får du høre i dag. Også har Torkil spart på en svensk favoritt-krim som er klar med sesong 2 på søndag – du får vite hvorfor du bør se den.

19. november 2021 – Kulturstripa – NRK Radio

19. nov. 2021 — Horrse heter egentlig Ragnar Finnson, er 25 år gammel, spiller gitar og synger – i dag skal han gjøre det live for oss! I musikkpanelet i dag …

De har ikke hatt et eneste instrument med seg fra kulturen sin, men nå har Færøyene våknet til live musikalsk og prøvesender stjerneraketten Horrse ut i verden. Horrse heter egentlig Ragnar Finnson, er 25 år gammel, spiller gitar og synger – i dag skal han gjøre det live for oss! I musikkpanelet i dag blir det alt fra ny rock fra Liverpool, til etterlengtet samarbeid mellom raplegender og britisk R&B-favoritt.

9. november 2021 – Kulturstripa – NRK Radio

9. nov. 2021 — Kunstner Nikolai Torgersen debuterte på Høstutstillingen allerede i 2012, men det er først nå det virkelig har tatt av for han.

Kunstner Nikolai Torgersen debuterte på Høstutstillingen allerede i 2012, men det er først nå det virkelig har tatt av for han. “Fra hjemløs narkoman til millionkunster” har han blitt omtalt som, han sammenlignes gjerne med Pushwagner, Melgaard og Munch og folk står timevis i kø for å kjøpe bildene hans. I dag gjester han Kulturstripa. Lindsey Jordan har de siste årene slått gjennom under artist-navnet Snail Mail, særlig med debut-albumet “Lush” fra 2018. Nå er oppfølgeren “Valentine” her, og i følge NRK P13s Jørgen Hegstad er det enda bedre.

November 2021 – Kulturstripa – NRK Radio

30. nov. 2021 — Kulturstripa. Del. Lytt uten musikk. Vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din.

Kulturstripa – November 2021

28. september 2021 – Kulturstripa – NRK Radio

28. sep. 2021 — Radiohead sin nye musikkvideo er laget av norske Kasper Häggström. Han forteller om reisen fra snowboard-film via humorsketsjer for …

Radiohead sin nye musikkvideo er laget av norske Kasper Häggström. Han forteller om reisen fra snowboard-film via humorsketsjer for Humornieu til å jobbe med sitt absolutte favorittband. Helene Uri har laget barnebok om de norske ordenes opprinnelse i alle verdens språk. Og Torkil snakker om det mye brukte pseudonymet Alan Smithee – et navn filmregissører bruker når de ikke vil krediteres på filmen de har laget.

Keywords: nrk kulturstripa, kulturstripa nrk