Nrk profil fikk vinkork i øyet

NRK-profil fikk vinkork i øyet – kan ha fått skade for livet

23. nov. 2021 — Ella fikk lim i øyet på legevakta lørdag formiddag. Tre dager etter hendelsen er formen igjen god, men hun har fått en rift i hornhinna og …

Ella (2) dro til legevakta med et lite kutt – fikk øyet limt igjen

30. aug. 2015 — Slik unngår du linseproblemer. 600.000 av oss bruker nå kontaktlinser. Noen gjør feil og får problemer med øynene. Her er ekspertenes linseråd.

Slik unngår du linseproblemer – NRK Livsstil

6. des. 2014 — Ole (24) er pianist og autist. Aller mest elsker han applausen etterpå. Lørdag spiller han med Kringkastingsorkesteret (KORK) på NRK1.

– Å spille med KORK er som å hoppe i fallskjerm – NRK Kultur …

18. mai 2012 — Om en emotype har håret hengende slik over det ene øyet hele tiden, slik at han eller hun ikke ser så mange detaljer med dette øyet, …

NRK Lydverket » Emo-hår skader synet?

NRK Lydverket » Emo-hår skader synet?

16. mai 2014 — Vi måtte derfor en tur på legevakta. Der fikk hun en sugekopp innpå øyet som de lyste væske gjennom for å prøve å gjøre øyet rent. Det endte opp …

Får «emokidsa» dårligere syn av å ha håret ned i ansiktet?

Ble tegnet med sprittusj i øyet av russen – NRK

25. mai 2022 — Biniam Girmay har vært til ny medisinsk sjekk etter at han fikk en prosecco-kork i øyet på Giro d’Italia-podiet.

Fikk prosecco-kork i øyet da han feiret på podiet – Eurosport

Foto: Julia Marie Nagelstad … Foto: NRK om ikke annet er oppgitt … han kom til å redde da han ikke fikk bygge opp et eget symfoniorkester i NRK.

KORK! | KlassiskMusikk.com

KORK! | KlassiskMusikk.com

Fløtemuggen fikk jeg av Jan-Fredrik Drangsholt. … Det var mye morro. Gode minner. Tidligere NRK-profiler om Sportsrevyen-nedleggelsen: – Trist.

NRK servise fra 1960 til utpå 90-tallet produsert av … – Facebook

Keywords: nrk profil fikk vinkork i øyet