Sol no navn

Sol | Navn | Babyverden.no

Et jentenavn av norrøn opprinnelse. Sol var på sitt mest populære i 2008 og er for tiden på 297. plass på listen over jentenavn i Norge.

Sol har to ulike opphav som jentenavn, med betydningen hus (sal) på norsk og sol på spansk. I Norge var Sol først kjæleform og kortform av nordiske navn fra middelalderen og med Sol som første del. Det er mest fra Solveig. I Solveig kommer første delen fra ordet sal, som ble brukt om hus. Delen -veig vet man ikke sikkert hva betyr, men det blir forklart med styrke og dyktighet. I Spania blir navnet Sol brukt som jentenavn inspirert av solen. Det er dessuten et gammel latinsk guttenavn som også betyr sol.

Sol – Navneguiden

I 2012 intervjuet Klikk.no navneforsker Ivar Utne, ved Universitetet i Bergen, om hvilke navn som var lov og ikke lov i Norge. Det meste er heldigvis …

Her er 9 navn som er ulovlige – SOL

Her er 9 navn som er ulovlige

25. des. 2020 — NTB (kontakt SOL.no) … I fjor kunne Corona vært et fint navn, men det er neppe et navn som norske foreldre vil velge i år, …

Det er langt ifra alle navn som blir godkjent.

Corona: – Navnet ingen vil ha i 2020: – Det kunne vært et fint …

Corona: – Navnet ingen vil ha i 2020: – Det kunne vært et fint navn i fjor, men neppe i år

5. mai 2022 — Scandinavia Online AS bytter navn til Aller X, og skal bli et innovasjonsmiljø.

Til nå har ingen norske jenter blitt oppkalt etter helgenkvinnen Corona. Og det vil nok heller ikke skje framover, tror navneforsker.

SOL.no-eier bytter navn – Medier24

Navn. Oppdatert: 1. februar 2023. Neste oppdatering: Foreløpig ikke fastsatt … Jenter som fikk navnet Nora i 2022 … Topp ti jentenavn og guttenavn. 2022 …

Navnestatistikken – Statistisk sentralbyrå

Navnestatistikken

SOL.no-eier bytter navn. Medier24. 05.05.2022. Torill Henriksen … Scandinavia Online AS bytter navn til Aller X, og skal bli et innovasjonsmiljø.

Statistikk og søk etter fornavn og etternavn for alle personer som er folkeregistrert i Norge

SOL.no-eier bytter navn – Fagpressenytt

SOL.NO. Her er 9 navn som er ulovlige. Share · 67 Shares · View previous comments… Heidi Anne Grutle-Rasmussen, profile picture. Heidi Anne Grutle-Rasmussen.

sol.no – Det er langt ifra alle navn som blir godkjent. | Facebook

SOL.NO. 23 norske navn som forsvant. Share. Kari Einvik Olsen, profile picture. Kari Einvik Olsen. Morten O. Einvik og Cresille Calacar Einvik her kan dere …

sol.no – Er navnet ditt på listen? – Facebook

Alle navn som begynner med Sol Tilbake. 550 indekserte navn. SOLBERG (28 390). SOLEM (6 840). SOLHEIM (4 665). SOLUM (3 213). SOLFESTSEN (2 627).

SOL – Alle navn – Geneanet

Slektsforskning og Geneanet: Web-stedet for gratis utveksling mellom slektsforskere. Søk dine fordedre, publiser ditt slektstre og utveksle med andre for å få fart på din slektsforskning!

Keywords: sol no navn