Vg corona sverige

Coronaviruset: Status i Norden – VG

Coronaviruset: Status i Norden

Sverige vil ikke lenger regne corona som samfunnsfarlig sykdom. Den svenske regjeringen vil at covid-19 fra april ikke lenger skal regnes som en samfunnsfarlig …

VG gir deg de siste tallene og oversikt over coronavirusets utvikling i de nordiske landene Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Informasjonen oppdateres fortløpende.

Sverige – Coronaviruset – VG Direkte

VG Nå: Coronaviruset

Krav om innreisekarantene ble avviklet fra og med 26. januar 2022. Denne siden vil ikke lenger bli oppdatert. Arkivert: Reiseråd frem til 26. januar 2022.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Coronaviruset: Reisekart – VG

Coronaviruset: Reisekart

VG gir deg de siste tallene og oversikt over coronavirusets utvikling i USA, Italia, Spania, Frankrike, Tyskland og resten av verden.

VG henter inn tall så du hele tiden kan holde deg oppdatert på hvordan innreisereglene slår ut for ulike land.

Coronaviruset: Status i verden – VG

Coronaviruset: Status i verden

VG gir deg de siste tallene og oversikt over coronavirusets utvikling. Sjekk status i din egen kommune.

VG gir deg de siste tallene og oversikt over coronavirusets utvikling i USA, Italia, Spania, Frankrike, Tyskland og resten av verden. Informasjonen oppdateres fortløpende.

Slik spres viruset i Norge og verden. Kart og statistikk. – VG

Coronaviruset: Slik spres viruset i Norge og verden. Kart og statistikk.

Sverige vil vurdere testkrav for reisende fra Kina. Den svenske regjeringen har bedt Folkhälsomyndigheten analysere smittesituasjonen i Kina og konsekvensene …

VG gir deg de siste tallene og oversikt over coronavirusets utvikling. Sjekk status i din egen kommune. Informasjonen oppdateres fortløpende.

NÅ Coronaviruset – VG Direkte

VG Nå: Coronaviruset

FHI: Økning i covid-19, influensa og RS-infeksjoner · Tyskland med innreiseregler for Kina · Sverige innfører coronatestkrav for reisende fra Kina.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Coronaviruset – VG

7. apr. 2021 — Det siste døgnet er det registrert 45 coronarelaterte dødsfall i Sverige. I Danmark er det registrert tre nye dødsfall knyttet til pandemien …

Les nyheter, artikler og se videoer om Coronaviruset på VG

45 coronadødsfall i Sverige det siste døgnet – VG Direkte

45 coronadødsfall i Sverige det siste døgnet – VG Nå: Coronaviruset

VG følger nyhetsbildet i Norge og resten av verden. 13:44 25.12. Omikron-eksplosjon i Kina – venter 800 millioner smittede i vinter.

Det siste døgnet er det registrert 45 coronarelaterte dødsfall i Sverige. I Danmark er det registrert tre nye dødsfall knyttet til pandemien.

Sverige vil ikke lenger regne corona som samfunnsfarlig sykdom

Sverige vil ikke lenger regne corona som samfunnsfarlig sykdom – VG Nå: Coronaviruset

Den svenske regjeringen vil at covid-19 fra april ikke lenger skal regnes som en samfunnsfarlig sykdom og ønsker å oppheve pandemiloven i landet.

Langt høyere dødelighet blant svenske menn under …

Langt høyere dødelighet blant svenske menn under pandemien – VG Nå: Coronaviruset

Dødeligheten blant svenske menn som ble smittet av coronaviruset, var 75 prosent høyere enn blant kvinner, viser en ny analyse.

Keywords: vg corona sverige, vg corona norden