VG Lista 2016: Førde, Bergen og NRK – Program og Informasjon

I år er det igjen tid for VG Lista, en av Norges største musikkbegivenheter. Med konserter i både Førde og Bergen blir det noe for enhver musikkelsker. Og best av alt er at Vg Lista i Førde blir sendt på NRK, slik at du kan nyte liveopptredener fra komforten av ditt eget hjem. Her er all informasjonen du trenger for å få med deg dette fantastiske evenementet.

VG Lista i Førde – En fest uten like

Den første av årets VG Lista-konserter finner sted i Førde, en vakker by i Sogn og Fjordane fylke. Arrangementet har et variert og spennende program som passer for alle aldre. Med artister som kommer til å få deg til å danse og synge med, vil du garantert få en opplevelse du sent vil glemme.

Årets VG Lista i Førde blir spesiell fordi NRK sender konserten direkte på TV. Det betyr at du ikke trenger å være fysisk tilstede for å oppleve den elektriske stemningen. Sett deg ned i sofaen din, skru opp volumet og nyt musikken sammen med venner og familie.

Program for VG Lista i Førde

Programmet for VG Lista i Førde er spekket med dyktige artister som vil gi alt på scenen. Konserten starter kl. 20:00 og lasts i omtrent to timer. Her er noen av de mest imponerende artistene du kan forvente å se:

  • Alan Walker– Den norske DJ-en som er kjent for hitlåter som “Faded” og “Alone”.
  • Cezinando– En av Norges mest fremadstormende rapper som har tatt landet med storm med sitt poetiske tekster og fengende melodier.
  • Katastrofe– Artisten bak den fengende sommerhiten “Typisk norsk”.
  • Tungevaag & Raaban– Duoen som har skapt flere internasjonale hits, blant annet “Samsara”.

Dette er bare noen av artistene som kommer til å stå på scenen under VG Lista i Førde. Med en blanding av både norske og internasjonale stjerner, er det nok av musikk å glede seg til.

VG Lista i Bergen – Den ultimate musikkfesten

Etter suksessen i Førde, fortsetter VG Lista-konsertene i byen Bergen. Denne happeningen er et absolutt høydepunkt for de som er i nærheten av Vestlandets største by.

VG Lista i Bergen har en imponerende lineup med artister som vil garantere en uforglemmelig kveld. Byens hovedgate, Torgallmenningen, vil bli forvandlet til en stor konsertarena hvor musikk og glede er i fokus.

Program for VG Lista i Bergen

Programmet for VG Lista i Bergen er spekket med talentfulle artister som vil få hele byen til å danse. Konserten starter kl. 19:00 og varer i rundt to timer. Her er noen av de mest spennende artistene du kan forvente å se:

  1. Astrid S– Den norske popstjernen som har erobret både norske og internasjonale musikklister med sitt catchy og melodiske lydbilde.
  2. Madcon– Duoens fengende hits og energiske sceneshow har gjort dem til Norges mest populære rappere gjennom tidene.
  3. Sigrid– Den unge artisten fra Ålesund som har skapt bølger med sin sterke og unike stemme. Hun har allerede fått internasjonal annerkjennelse for sine sanger.

Dette er bare noen av artistene som vil opptre under VG Lista i Bergen. Med en blanding av ulike musikksjangre og fantastiske liveopptredener vil du få en kveld som du vil huske lenge.

NRKs direktesending av VG Lista i Førde

Hvis du ikke har muligheten til å være tilstede under VG Lista i Førde eller VG Lista i Bergen, trenger du ikke å fortvile. NRK sender konserten i Førde direkte på TV, slik at du kan ta del i festen uansett hvor du befinner deg.

Sett deg godt til rette i sofaen og nyt musikken fra VG Lista i Førde på NRK. Du vil få en unik opplevelse av den utrolige stemningen og de fantastiske opptredener.

“NRKs direktesending av VG Lista i Førde gir deg muligheten til å oppleve musikkfesten uten å måtte forlate hjemmet ditt. Så finn frem snacksen, inviter venner og familie, og nyt musikken fra noen av Norges største artister.”

Ikke gå glipp av VG Lista 2016 i Førde og Bergen. Enten du er tilstede på konsertene eller følger med på NRKs direktesending, vil du få en musikkopplevelse du sent vil glemme.

VG Lista Førde VG Lista Bergen
Sted: Førde, Sogn og Fjordane Sted: Bergen, Hordaland
Dato: Lørdag 3. september Dato: Fredag 9. september
Tid: Kl. 20:00 Tid: Kl. 19:00

Ofte stillede spørgsmål

Hvor og når fant VG-lista Bergen 2016 sted?

VG-lista Bergen 2016 fant sted 29. juni på Festplassen i Bergen.

Hvem var noen av artistene som opptrådte på VG-lista Bergen 2016?

Noen av artistene som opptrådte inkluderte Nico & Vinz, Broiler, Seeb og Astrid S.

Hva er VG-lista Førde?

VG-lista Førde er en konsert hvor populære artister opptrer og spiller hits for publikum i Førde.

Hvilke artister opptrådte på VG-lista Førde 2016?

Artistene som opptrådte på VG-lista Førde 2016 inkluderte Marcus & Martinus, Madcon, Lemaitre og Dagny.

Når fant VG-lista Førde 2016 sted?

VG-lista Førde 2016 fant sted 1. juli i Førde.

Hvordan kan man få billetter til VG-lista Førde?

Billetter til VG-lista Førde kan kjøpes gjennom NRK eller på nettsiden til arrangementet.

Er VG-lista Førde 2016 tilgjengelig for streaming?

Ja, VG-lista Førde 2016 kan strømmes gjennom NRK-tjenester.

Hvor kan man se opptak fra VG-lista Førde 2016?

Opptak fra VG-lista Førde 2016 kan sees på NRKs nettside eller gjennom NRKs TV-tjenester.

Er det mulig å stemme på favorittartister til VG-lista?

Ja, det er mulig å stemme på favorittartister gjennom VG-nettsiden.

Finnes det en oversikt over tidligere vinnere og plasseringer på VG-lista?

Ja, det finnes en oversikt over tidligere vinnere og plasseringer på VGs offisielle nettside.

Artiklen VG Lista 2016: Førde, Bergen og NRK – Program og Informasjon har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 17 anmeldelser