Vg mann med kniv

Mann truet bilister med kniv – skutt av politiet – VG

21. sep. 2022 — En mann i tidlig 50-årene er siktet etter trusler med kniv på E18 ved Bygdøylokket i Oslo onsdag morgen. Mannen ble skutt av politiet, …

En mann i tidlig 50-årene er siktet etter trusler med kniv på E18 ved Bygdøylokket i Oslo onsdag morgen. Mannen ble skutt av politiet, men er ikke alvorlig skadet.

Mann skal ha truet med kniv i Oslo – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Politiet er på Bjerke i Oslo etter melding om en mann som skal ha truet andre med kniv. – Det skal ha skjedd i et boligkompleks.

Politiet er på Bjerke i Oslo etter melding om en mann som skal ha truet andre med kniv.

Oslo-politiet har kontroll på mann som truet tilfeldige med kniv

Oslo-politiet har kontroll på mann som truet tilfeldige med kniv – VG

16. des. 2022 — Politiet i Oslo har beslaglagt en kniv i forbindelse med pågripelsen av en mann i 30-årene som truet tilfeldige personer.

Politiet i Oslo har beslaglagt en kniv i forbindelse med pågripelsen av en mann i 30-årene som truet tilfeldige personer.

Melding om at mann med kniv truet flere personer i Asker – VG

20. des. 2022 — Politiet rykket ut til Asker sentrum etter at de fikk melding om at flere personer ble truet av en mann med kniv klokken 11.33.

ASKER (VG) Politiet har kontroll på en mann etter melding om at flere personer ble truet i Asker.

Rykket ut til maskert mann med kniv – politiet har kontroll

Rykket ut til maskert mann med kniv – politiet har kontroll – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Ambulanse og politi har rykket ut etter melding om en arbeidsulykke i Horten kommune lørdag morgen. – Én mann er skadet, sier operasjonsleder Jan Kristian …

Politiet i Agder fikk klokken 20.52 torsdag kveld melding om en truende mann med kniv i Arendal.

Oslo tingrett: Knivstakk og kastet kniv på kona – frikjent for … – VG

Oslo tingrett: Knivstakk og kastet kniv på kona – frikjent for drapsforsøk – VG

9. feb. 2023 — En mann (47) er i Oslo tingrett dømt til fengsel i seks år og syv måneder for å ha mishandlet sin eks-kone i over 20 år.

En mann (47) er i Oslo tingrett dømt til fengsel i seks år og syv måneder for å ha mishandlet sin eks-kone i over 20 år. Mannen ble frifunnet for det påtalemyndigheten mente var et drapsforsøk med knivstikk og knivkasting.

Mann til sykehus etter knivstikking i Oslo: Fortsatt ingen pågrepet

Mann til sykehus etter knivstikking i Oslo: Fortsatt ingen pågrepet – VG

4. des. 2022 — Meldingen om knivstikkingen kom til politiet klokken 18.11. Politiet rykket da ut til Jernbanetorget i Oslo sentrum.

En mann i 30-årene har blitt knivstukket flere ganger – trolig i en T-banevogn. Han er alvorlig skadet, men tilstanden er stabil.

Politiet: Mann med kniv forfulgt av 10-12 personer – VG Direkte

Politiet: Mann med kniv forfulgt av 10-12 personer – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Politiet har kontroll på antatt mann med kniv. Det uklart hva som har skjedd, og om det er en relasjon mellom de involverte, opplyser operasjonsleder Roger …

Trøndelag politidistrikt opplyser på Twitter torsdag kveld, at de fikk melding om en person med kniv som ble “forfulgt” av 10-12 personer i Trondheim.

Melding om at mann med kniv truet flere personer i Asker

Melding om at mann med kniv truet flere personer i Asker – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Det er én melder, men flere skal ha blitt truet, sier operasjonsleder Thor Grøttum til VG. Mannen skal ha kastet fra seg kniven og politiet søker nå etter …

Politiet er i sentrum av Asker etter melding om at en mann med kniv har truet flere personer.

Mann siktet for drapsforsøk etter knivstikking i Karmøy – VG

19. jan. 2023 — Kniven vil bli kriminalteknisk undersøkt, sier Kleppa. Politiet har avhørt vitner på stedet, og forsøker nå å finne ut av hendelsesforløpet og …

En kvinne i 60-årene er på sykehus etter at hun ble knivstukket utenfor McDonalds på Oasen kjøpesenter på Norheim på Karmøy.

Keywords: vg mann med kniv