Vg ropstad

Kjell Ingolf Ropstad – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Kjell Ingolf Ropstad på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Kjell Ingolf Ropstad på VG

Ropstad til VG: Ikke min intensjon å utnytte et system

Ropstad til VG: Ikke min intensjon å utnytte et system – VG

6. sep. 2021 — Jeg skjønner at folk opplever det som urimelig, og at jeg burde ha handlet annerledes, sier KrF-leder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad.

– Jeg skjønner at folk opplever det som urimelig, og at jeg burde ha handlet annerledes, sier KrF-leder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad. Men fordi han ikke har brutt noen regler i egne øyne, er det heller ikke noe å betale tilbake.

Ekspert om Ropstad-saken: – Det er skatteunndragelse, kort …

Ekspert om Ropstad-saken: – Det er skatteunndragelse, kort og godt – VG

18. sep. 2021 — Det er skatteunndragelse, kort og godt, sier førsteamanuensen ved Handelshøyskolen BI til VG. Fredag avslørte Aftenposten at KrF-leder Kjell …

Skatteekspert Dag Jørgen Hveem mener det er opplagt at KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad har unndratt seg skatt på feilaktig grunnlag.

Ropstad går av som partileder og statsråd – VG

18. sep. 2021 — Kjell Ingolf Ropstad trekker seg både som leder for Kristelig Folkeparti og som barne- og familieminister etter skattegrep-avsløringene.

Kjell Ingolf Ropstad trekker seg både som leder for Kristelig Folkeparti og som barne- og familieminister etter skattegrep-avsløringene.

KrF-Ropstad om seksårsreformen: – Vi har sviktet seksåringene

KrF-Ropstad om seksårsreformen: – Vi har sviktet seksåringene – VG

20. des. 2022 — Kjell Ingolf Ropstad (KrF) kaller seksårsreformen et svik mot skolestarterne. Han mener det haster med å endre førsteklasse til en ren …

Kjell Ingolf Ropstad (KrF) kaller seksårsreformen et svik mot skolestarterne. Han mener det haster med å endre førsteklasse til en ren førskoleklasse.

Ropstad: – Ser at vi ikke hadde gode nok svar til velgerne – VG

13. sep. 2021 — Jeg synes ærlig talt vi hadde fortjent å klare de siste 0,2 prosentene, sier Kjell Ingolf Ropstad i Kristelig Folkeparti (KrF) til VG.

STORTINGET (VG): Hvordan det ville gått for KrF uten retningsvalget i 2018, er et hypotetisk – men kanskje fristende – spørsmål.

Kommentar: Slik det måtte gå – VG

18. sep. 2021 — Kjell Ingolf Ropstad hadde ikke noe valg. Han måtte trekke seg. Men han bærer ikke alene ansvaret for det som har skjedd.

Kjell Ingolf Ropstad hadde ikke noe valg. Han måtte trekke seg. Men han bærer ikke alene ansvaret for det som har skjedd.

Ropstad beklager skattegrep – går ikke av – VG

17. sep. 2021 — KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad beklager skattegrepet som førte til at han sparte 175.000 kroner. Han vil ikke gå av hverken som statsråd …

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad beklager skattegrepet som førte til at han sparte 175.000 kroner. Han vil ikke gå av hverken som statsråd eller partileder.

Ropstad ferdig som KrF-leder: – Kjenner på et vemod – VG

24. sep. 2021 — STORO (VG) Fredag overlot Kjell Ingolf Ropstad lederjobben i KrF til Olaug Bollestad, men han vil ikke si hvem som bør ta over …

STORO (VG) Fredag overlot Kjell Ingolf Ropstad lederjobben i KrF til Olaug Bollestad, men han vil ikke si hvem som bør ta over partilederjobben permanent.

Keywords: vg ropstad